Experience
Who we are
Dana Johnson Accountant

За нас

Агенция за счетоводно обслужване Топ Брейн вече почти две десетилетия е еталон за сигурност и коректност в обслужването на Вашия бизнес. През целия период на нашата работа сме се доказали като лоялен партньор, който отстоява интересите на своите клиенти с увереност и прецизност. Ние винаги имаме отговор на Вашите въпроси!

Our Mission

Нашата Мисия

“Ние ще бъдем до Вас във всеки етап от развитието на Вашия бизнес.”

Ние имаме навременен, компетентен и ясен отговор на всички Ваши въпроси.

На място или дистанционно, в зависимост от Вашите желания, ние сме готови да Ви консултираме при взимането на важните за Вашия бизнес решения.

Ще съхраним Вашата документация сигурно и акуратно, без значение как е стигнала до нас – донесете я в офиса, изпратете я на имейл или дори с куриер.

Нашият Екип

Наталия Петрова Главен Счетоводител

Наталия Петрова

Главен Счетоводител

Наталия е нашият главен счетоводител. С вече повече от 25 години опит в сферата, началото на своята кариера Наталия слага като инспектор по приходите в НАП. Опитът й там и познанството със системата отвътре и методологията на работа са й дали безценни уроци, полезни и до днес, както и мотивация и увереност да стартира собствения си проект. Вещо лице към Софийски градски съд за финансово-счетоводни, икономически и стокови експертизи, специалист с изключително широки познания в сферите на данъчното и трудовото законодателство, Наталия е нашият топ специалист, опора на екипа ни и личен мотиватор за професионалното развитие на всички ни.

Мартина Петрова

Старши Счетоводител

Мартина е нашият старши счетоводител. Тя има почти 10 годишна практика в сферата на счетоводството . Магистър по счетоводство, вещо лице към Софийски градски съд, Мартина е експерт с невероятен хъс и амбиции за развитие.

Инна Маркова

Счетоводител

Инна е магистър по счетоводство и контрол, изключително пунктуална, отговорна и отзивчива, тя притежава всички качества на идеалния счетоводител.

Анна Петрова

Счетоводител

Ани е бакалавър по Счетоводство и контрол, с предишен опит в банковия сектор, вече над 8 години е част от АСО Топ Брейн ООД.

Виолета Велева

Счетоводител

Счетоводител с повече от 10 години стаж, тя е педантична и упорита. Върши работата си с усмивка и лекота, тя е човек, на който можем винаги да разчитаме.

Част от клиентите, които се довериха на нашите услуги

Нашите ценности.

Комуникация

Навременна и бърза връзка с всеки клиент

Акуратност

Точни и полезни съвети

Почтеност

Отговорност в работата

Достойнство

Уважение към изборът на всеки клиент

About Us

Кариери

Искате да станете част от екипа?

Ако умееш да работиш с Workflow, не се колебай, а ни пиши.

Запазете час за консултация.

Ще отговорим на въпросите, които ви интересуват, без да ви губим времето.